Mirëqenie / 23 Dhjetor 2015, 09:32

Ajo çfarë kërkojnë meshkujt ka vetëm një emër “Shave in Style”

chanelperburra

A e kishit menduar ndonjëherë se një veprim rutinor i përditshëm si rruajtja e meshkujve do të konsiderohej si një art i hollë dhe një fenomen i vërtetë kulturor nga CHANEL? Mashkulli elegant, i rafinuar dhe modern duhet të jetë në krye kur bëhet fjalë për këtë proces. Në një kohë kur mjekra, barseta dhe mustaqet etiketohen si karakteristikë e një mashkulli të “fortë” të kujdesesh pikërisht për këtë zonë të fytyrës është shndërruar në një mënyrë personale ekspresioni artistik, një mënyrë që përcjell personalitetin e individit.
Për këta meshkuj, CHANEL krijon një koleksion unik “Shave in Style” bazuar në artin e rruajtjes.

kremi.png
Përbëhet nga dy produkte ekspertë, Bleu De Chanel Krem rroje dhe Bleu De Chanel Xhel hidratues pas rruajtjes. Dy produkte që nuk mund t’i mungojnë këtij procesi, apo qoftë rutinës së një mashkulli. Sigurojnë një rruajtje të përsosur duke lejuar burrat për të eksploruar stile të ndryshme. Një intensitet arome dhe grimca aromatike druri do t’i lënë një ndjesi dhe aromë lëkurës që askush nuk e ka provuar kurrë më parë.
Bleu De Chanel Krem rroje 100 ml edicion i kufizuar e lë lëkurën të butë dhe mrekullisht të freskët. Një krem rroje me dhunti të shumta që i përshtatet çdo nevoje tuaj.

chanelburiii.png
Bleu De Chanel xhel hidratant 90 ml edicion i kufizuar pas rruajtjes shkrihet mbi lëkurë duke e hidratuar deri në thellësi lëkurën tuaj duke lënë një ndjesi freskie dhe rehatie.

Horoskop