Aktualitet 5 Dhjetor 2022

Samiti i BE në Tiranë, aeroporti i Rinasit bën njoftimin e rëndësishëm për udhëtarët

Aktualitet

Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës njofton të gjithë pasagjerët, të cilët kanë për të udhëtuar nga Rinasi në datë 6 dhjetor, të jenë në aeroport 4 orë para fluturimit të tyre.

Ky vendim i TIA vjen për shkak të masave të marra  dhe sigurisëë së shtuar për samitin e BE që do mbahet ditën e nesërme në Tiranë.

“TIA njofton që të gjithë pasagjerët të cilët kanë për të udhëtuar nga TIA në datë 6 dhjetor, janë të lutur që të jenë në aeroport 4 orë para fluturimit të tyre për shkak të masave të marra per samitin BE-Ballkani Perëndimor.

Kjo prezencë kërkohet në mënyrë që pasagjerët mos të rrezikojnë humbjen e fluturimit të tyre”, shkruhet në njoftimin e TIA.

Theksojmë se ditën e nesërme në Tiranë do të mbahet samiti i Bashkimit Europian me Ballkanin Perëndimor, ku liderët europianë do të vijnë në kryeqytet. Policia e Shtetit ka marrë të gjitha masat për mbarëvjatjen e këtij samiti, duke shtuar dhe përforcuar masat e sigurisë. Ndërkohë sot në mesditë fillon dhe bllokimi i disa akeseve kryesore.

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor