Tendencat e fundit te modes 15 Korrik 2022

Kush tha se ngjyra e hirit s’është për në verë, 10 modelet trendi të thonjve

Tendencat e fundit te modes

Kemi parë shpesh që tendencat e thonjve në verë anojnë nga ngjyrat e ndezura, të shndritshme e që bien shumë në sy. Në shumëllojshmërinë e ngjyrave të ndritshme të thonjve është e lehtë të anashkalosh ngjyrën e hirit.

Megjithatë, ka shumë kombinime e modele që e bëjnë atë një ngjyrë mjaft interesante dhe aspak të mërzitshme për stinën e verës. Mund t’i hidhni një sy dhjetë dizajneve të mëposhtme:

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor