Modë / 8 Korrik 2022, 12:39

Jemi mësuar me balayage, por tendeca e kësaj vere janë flokët micro balayage dhe të gjitha mund t'i provoni

Jemi mësuar me balayage, por tendeca e kësaj vere janë

Tendencat e thonjve, flokëve dhe veshjeve ndryshojnë herë pas here. Në shumë raste, ato bazohen në tendenca më të vjetra ose evoluojnë ato ekzistuese dhe gjejnë gjithmonë fansa fanatikë dhe armiq fanatikë.

Micro balayage është trendi i ri i kësaj vere dhe nuk mendojmë se ka ndonjë vajzë që nuk do ta pëlqejë. Në këtë artikull do të shohim se çfarë është metoda micro balayage, cilat janë anët pozitive të saj dhe ku ndryshon nga teknikat me të cilat jemi mësuar deri tani.

Micro balayage është në thelb një aplikim edhe më delikat i bojës së flokëve me një efekt ngjyre më të butë dhe sigurisht një fund të hapur në maja.

Bjonde, brune, flokëkuqe, të gjitha mund ta provojnë me të njëjtin sukses, sigurisht me tonin e tyre të përshtatshëm.

Në ngjyrë kafe dhe mjaltë

Jemi mësuar me balayage, por tendeca e kësaj vere janë

Bionde me refleks

Jemi mësuar me balayage, por tendeca e kësaj vere janë

Në flokë me onde

Jemi mësuar me balayage, por tendeca e kësaj vere janë

Horoskop