Tendencat e fundit te modes 26 Qershor 2022

Sandale dhe fund në verë, 4 kombinimet që ju duhen patjetër

Tendencat e fundit te modes

Do të ishte bukur nëse kombinimet e fundeve dhe këpucëve do të ishin klasike dhe nuk do të ndryshonin kurrë, por nuk është kështu.

Shumë prej artikujve të përfshirë në marrjen e formulave “të duhura” së bashku do të qëndrojnë tashmë në veshjet tuaja – shpesh është thjesht një rast për të parë se çfarë ndihet më e përshtatshme tani për tani.

Për shembull, ju mund të keni lënë pas dore ato sandale sportive, por tani ato janë gjëja më trendi për t’u veshur me një fund treçereksh.

Sigurisht, ka alternativa më të vlefshme për secilën fund, dhe ne kemi paraqitur ato më poshtë, por katër pamjet e theksuara në të vërtetë janë më aktuale.

Fund treçereksh + sandale sportive

Fund i lirshëm + atlete

Fund i gjerë i shkurtër + sandale të sheshta

Fund i drejtë + sandale me taka

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor