Keshilla bukurie 23 Qershor 2022

Nëse i prisni flokët në këtë model do të dukeni disa vite më e re

Keshilla bukurie

Një prerje e mirë e flokëve mund të rrisë vetëbesimin te gratë dhe vajzat por mund edhe të ndikojë negativisht nëse nuk marrin atë që kanë kërkuar. Ka lloje të ndryshme prerjesh flokësh që mund të përshtaten me çdo formë fytyre. Megjithatë, ka një sekret që e ndjekin të gjithë VIP-at.

Prerja e balukeve si perde është një zgjidhje që përdoret nga shumë të famshme për t’u dukur më te reja. Në fakt, ndryshe nga prerjet e tjera, ky opsion ka një avantazh që të famshmit e dinë mirë. Balluket perde kanë efekte kundër plakjes.

Ky look  na bën të dukemi më të rinj dhe sipas ekspertëve i përshtatet çdo forme fytyre. Ky model i bënë sytë të duken më të mëdhenj, thekson mollëzat dhe largon vëmendjen nga rrudhat dhe njollat e moshës. Për më tepër, thekson më shumë buzëqeshjen.

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor