Modë / 4 Qershor 2022, 19:59

Këtë model flokët duhet ta realizoni patjetër këtë verë

Këtë model flokët duhet ta realizoni patjetër këtë

Modeli i flokëve me onde janë pa diskutim trendi që dominon çdo verë. Këtë vit, është koha për të njohur një tjetër version të këtij modeli flokësh, i cili mban emrin “Scandi Waves”.

Kur flasim për “valëzimet Scandi”, bëhet fjalë për flokë të lëshuar dhe me onde. Në fakt, ky në të vërtetë nuk është një trend i ri.

Duke i pasur rrënjët në vitet ’90, si një model flokësh modern, këtë verë rikthehet fuqishëm. Nuk është rastësi që e pamë këtë trend të flokëve tek dy nga vajzat e famshme: Sophie Turner dhe Zendaya.

Si t’i realizoni? Gjithçka që duhet të bëni është të krijoni gërsheta dhe t’i lini gjatë natës.

Këtë model flokët duhet ta realizoni patjetër këtë

Këtë model flokët duhet ta realizoni patjetër këtë

Këtë model flokët duhet ta realizoni patjetër këtë

Horoskop