Aksesore 27 Dhjetor 2021

5 ide për t'u dukur 'chic' me kapësen që vendos për të bërë punët e shtëpisë

Aksesore

Kapësja e flokëve me dhëmbë nuk është një aksesor që mund ta mbajmë për të bërë punët e shtëpisë dhe për të larë fytyrën. Ka një mijë mënyra se si mund t'i dhurojmë vetes një look 'chic' me të dhe tendencat e momentit e konfirmojnë këtë. Shumë e përhapur tek vajzat e viteve 2000, ajo është rikthyer në skenë suksesshëm,  që vitin e shkuar, duke zënë vend mes aksesorëve 'must have'. Ja çfarë sugjerojnë vajzat më me stil të rrjeteve sociale:

Një mënyrë për të mbledhur gjithë flokët

Një gjysmë kapje flokësh

Një stil ideal për flokët e shkurtër

Një stil kreativ

Stil i 'viteve 00'

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor