Modë / 15 Shtator 2021, 10:22

Bashkë me vjeshtën vijnë edhe fustanet-pulovër; Koleksionet ku mund të frymëzoheni për një superblerje

Bashkë me vjeshtën vijnë edhe fustanet-pulovër; Koleksionet

Vjeshta po vjen dhe së bashku me të edhe fustanet në material pulovër. Tani ditët sa vjen e bëhen më të shkurtra, moti ftohet dhe veshje të tilla janë një siguri për t'u ndier mirë e ngrohtë në çdo ambient.

Bashkë me vjeshtën vijnë edhe fustanet-pulovër; Koleksionet

 Më poshtë do të shihni një koleksion modelesh sugjeruar nga revista italiane e modës Grazia.it për t'u frymëzuar për blerjet tuaja...

Bashkë me vjeshtën vijnë edhe fustanet-pulovër; Koleksionet

Fustan i punuar me grep me vija multikolor

Bashkë me vjeshtën vijnë edhe fustanet-pulovër; Koleksionet

Fustan i trikotuar me vija

Bashkë me vjeshtën vijnë edhe fustanet-pulovër; Koleksionet

Fustan deve dyngjyrësh me mbyllje me kopsa

Bashkë me vjeshtën vijnë edhe fustanet-pulovër; Koleksionet

Fustan pulovër me mëngë formë kambane

Bashkë me vjeshtën vijnë edhe fustanet-pulovër; Koleksionet

Fustan pulovër prej leshi jacquard me frymëzim retro

Bashkë me vjeshtën vijnë edhe fustanet-pulovër; Koleksionet

Fustan pulovër me pala dhe lidhje në mes

Bashkë me vjeshtën vijnë edhe fustanet-pulovër; Koleksionet

Fustan pulovër lurex me jakë dantelle

Bashkë me vjeshtën vijnë edhe fustanet-pulovër; Koleksionet

Fustan multikolor me jakë golf

Bashkë me vjeshtën vijnë edhe fustanet-pulovër; Koleksionet

Fustan midi me hapje anësore

Horoskop