Kujdesi per trupin 30 Qershor 2021

Çdo ngjyrë ka një shpjegim; Thonjtë tregojnë këto cilësi për karakterin tuaj

Kujdesi per trupin

E kuqja: E kuqja është ngjyra e lëvizjes dhe veprimit dhe mund të jetë një përforcues ideal i humorit.

Portokalli: Keni kontakt me emocionet

Portokallia është ngjyra që aktivizon çlirimin e trishtimit dhe ju jep presion për të shkuar në nivelin tjetër si emocionalisht ashtu edhe praktikisht, duke përjetuar ndryshime.

E verdha: Besim

Një e verdhë e butë pastel ju mbush me gëzim dhe ju bën të ndiheni bukur me veten.

Rozë: Dashuri për veten tuaj

Ngjyra e kujdesit na kujton t’i tregojmë vetes pak hapësirë ​​dhe kohë për zhvillim.

Lejla: Ngjyra e krijimit

Ju shtyn të mendoni jashtë kutisë, duke nxjerrë më në fund veten tuaj krijuese.

E gjelbër: Kontaktoni me veten në formë më të prekshme

E gjelbra ju ndihmon të gjeni fuqizimin që kërkoni duke pranuar anën tuaj më të butë.

Burimi:abcnews.al

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor