Tendencat e fundit te modes 9 Qershor 2021

Kjo është stina e çizmeve, por jo e atyre për dimër por modeleve më komode dhe të bukura që keni parë

Tendencat e fundit te modes

Le ta pranojmë, gjatë verës gjithçka që duam të veshim si këpucë janë ato më të lehtat dhe të freskëtat sepse temperaturat janë të larta dhe ashtu si pjesët e tjera të trupit dhe këmbët djersiten. Por gjithsesi ne duam dhe të dukemi bukur. Fustanet bohemiane ose fundet shpesh duken bukur dhe me çizme,jo me ato të dimrit!

Këtë verë influencuesit e modës kanë sjellë  disa modele verore të cilat ajrosin këmbën dhe e bëjnë veshjen më të bukur!

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor