Astroliving 2 Prill 2021

Horoskopi i muajit prill: PESHORJA dhe AKREPI

Astroliving

PESHORJA: Pjesa e parë e prillit nuk karakterizohet nga shumë stimuj, por kjo s'do të thotë që s'do të keni sukses. Le të themi se do të keni gjithçka në kontroll, por pa ndonjë zhvillim të dukshëm. Të dielat e muajit mund të karakterizohen nga ndonjë problem shëndetësor. Ju këshillojmë të shmangni debatet me kolegët që nuk kanë të njëjtin rendiment si ju në punë. Deri më datë 14 nuk duhet të lodheni. Shqyrtojini problemet me radhë, qofshin këto ligjore apo burokratike. Bëni kujdes me shpenzimet e tepërta.

Dashuria do të karakterizohet nga ndonjë debat i vogël, por nuk mund të thuhet se ia ndieni mungesën. Duke qenë shumë të shqetësuar për punën, kaloni gjithçka tjetër në plan të dytë. Nuk duhet t'i shkarkoni në marrëdhënien në çift tensionet e akumuluara në punë. Bëni kujdes me xhelozinë dhe dyshimet. Mos diskutoni tema që lidhen me të shkuarën. Ata që duan të bëjnë fëmijë do të jenë më të favorizuar në pjesën e dytë të muajit. Prilli nuk ofron shumë energji në dy javët e para, pasi do të keni shqetësime nga veshët, fyti, dhëmbët dhe sëmundjet e vjetra mund të rikthehen nga data 10. Me ekspertin e duhur, gjithçka do të zgjidhet. Nëse nuk keni diçka serioze, mjafton të ndryshoni kurën. Marsi ju favorizon nga një anë, por edhe ju shton stresin gjatë fundjavave.  

AKREPI: Janë të shumta çastet e pasigurisë në punë. Nëse dëshironi të largoheni nga një grup për shkak se ju ka humbur interesi, atëherë ky është muaji i duhur për të kërkuar diçka gjetkë. Të rinjtë duhet ose do të ndërrojnë punë. Po ndërmerr një rol që nuk është më yti vetëm për të shmangur më të keqen ose për të marrë rrogën në fund të muajit. Për shkak të përplasjes së Saturnit dhe Jupiterit në shenjën tuaj, gjatë këtij muaji shtohet edhe nervozizmi.

Fundit i muajit është pak i koklavitur për sa u takon takimeve të punës. Nuk përjashtohet mundësia e një konflikti me eprorin më datë 21. Investimet e reja kërkojnë kohë për të pasur sukses. Viti 2021 është viti i sprovave të dashurisë. Prilli nis goxha i qetë, ndaj duhet të përfitoni nga kjo për të rizgjuar dëshirën që të jeni bashkë. Kujdes në datat 14 dhe 19, sepse do të keni pasiguri të mëdha. Edhe çiftet më të qëndrueshme do të ndiejnë njëfarë luhatjeje. Duhet të shmangni xhelozinë, tradhtinë dhe dyshimet. Do të shtohet tensioni dhe ankthi për të arritur rezultate të kënaqshme dhe do të doni të largoheni nga situata që ju bëjnë të vuani. Mos u mundoni në datat 20, 21, 27 dhe 28.

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor