Floket 15 Mars 2021

Sekreti i të gjitha gjysheve për flokët e dëmtuar; Ju duhet vetëm një lugë mjaltë për ta përdorur kështu...

Floket

Këshillat e gjysheve apo të personave më të mëdhenj se ne duhen dëgjuar pasi kanë eksperiencë më të madhe. Kur bëhet fjalë për mësime të jetës apo edhe për gjëra më të thjeshta si sekrete bukurie gjithmonë duhet të dëgjojmë më të rriturit.

Amerikanët kanë zbuluar se 1 nga sekretet kohët më parë ka qënë mjalti natyral.

 Në traditën e hershme të Amerikës Latine, në Karaibe, mjalti është një hidratant natyral, i cili jep rezultate të shkëlqyera për flokët e dëmtuar duke i mbajtur gjithmonë të hidratuar. Dhe duke përdorur mjaltin natyral për flokët, ke edhe vlera të shtuara: është i pasur me enzima që do të ndihmojnë në pastrimin e skalpit dhe do ta mbajnë atë të shëndetshëm.

Pasi t’i keni larë flokët me shampo, përzieni një lugë çaji mjaltë në balsamin që përdorni zakonisht.

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor