Floket 12 Mars 2021

Të gjitha modelet e flokëve që do t’ju ulin 10 vite nga mosha juaj; Për të qënë gjithmonë në formën më të mirë

Floket

 

Shenjat e para të plakjes shfaqen në fytyrat tona përmes rrudhave, vijave të holla dhe lëkurës së lodhur. Dhe ndërsa ka procedura kozmetike ose produkte të kujdesit të lëkurës që mund të na ndihmojnë të mbajmë atë shkëlqim rinor, modelimi i flokëve në mënyrë korrekte është një mënyrë kundër plakjes që nuk ju merr shumë kohë dhe para. E gjitha që duhet është zgjedhja e prerjes, formës dhe ngjyrës së duhur. Më poshtë janë të gjitha modelet të cilat sipas ekspertëve ju tregojnë më të reja:

Modeli bob mesatar:

Modeli “Presje”:

Flokër e shkurtër pixie:

Gjatësia deri tek shpatullat:

Baluke në anë:

Flokë mesatar dhe onde të lehta:

Shkallë që kornizojnë fytyrën:

Flokë bionde ose me ngjyra të hapura:

Gjatësi deri tek mjekra:

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor