Pastrimi 25 Shkurt 2021

Si të pastrojmë këpucët kastori;Thjeshtë me 2 truke që nuk i dinit

Pastrimi

Nëse ka diçka të vështirë që shpesh herë as mamatë nuk na e gjejnë zgjidhjen, është pastrimi i këpucëve prej kamoshi. Më poshtë keni dy mënyra për t’i pastruar dhe mirëmbajtur ato:

Duhet t’i bëni me avull

Kur bëni dush mund ti fusni këpucë tuaja të kamoshit brenda që dhe ato të preken nga avulli. Sipas shefit të menaxhimit të linjës së produkteve të PUMA Sportstyle, Adam Pieters, avulli i nxehtë dhe një furçë janë një dyshe dinamike nëse duhet të hiqni ndonjë shenjë në këpucët tuaja të kamoshit.

Pastrojini me furçë të thatë rregullisht

Përveç llakut, Miller rekomandon gjithashtu të investoni në një furçë të thatë kamoshi me fije të holla, natyrore të bëra me qime kali për mirëmbajtje të rregullt dhe heqjen e njollave.

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor