Floket 24 Shkurt 2021

Gabimi i vetëm që po bëni dhe po ju djeg flokët çdo ditë; Ekspertja tregon sekretin e saj

Floket

Andrea Marie e cila është një eksperte e flokëve dhe kujdesit të tyre ka zbuluar për ndjekësit e saj së fundmi një mënyrë e cila po ju dëmton flokët çdo ditë dhe nuk e keni kuptuar.

Mënyra e kapjes së tyre. Shpesh mendojmë se duke i kapur ato dhe duke mos i djegur me nxehtësinë e tharësës ose të pjastrës jemi në rregull por nuk është kështu.

Edhe kapja e flokëve bisht mund t’ju bëjë të njëjtin efekt si nxehtësia por varet shumë nga llastiqet apo aksesorët që përdorni.

Sipas Andreas lidhëset scrunchie mëndafshi janë të vetmet që mund t’i përdorni dhe në gjumë dhe flokët tuaj nuk do të pësojnë as edhe një dëmtin! Hiqni dorë nga llastiqet e vogla të cilat  ju përkeqësojnë situatën e flokëve tuaj.

Mëndafshi është i butë dhe shumë delikat aq sa përdoret dhe në këllëfët e jastëkut pasi nuk lejon fytyrën tuaj që të krijojë rrudha.

 

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor