Floket 18 Shkurt 2021

Ky është aksesori i flokëve më IN i 2021; Edhe zonja parë e Amerikës, Jill Biden sapo e konfirmoi

Floket


Në veshjet më të përdorura të 2020 dhe 2021 ishin tutat dhe kompletet e tutave. Ndoshta prej pandemisë dhe faktit që nuk mund të dalim shumë, ato u bënë veshja më komode në dollapin e gjithësecilit.

Një aksesor i vogël por që shërben shumë për flokët është dhe lidhësja (Scrunchie), e cila bashkë me tutat u bë më e perdorura e këtij viti pandemik.

Këtë gjë sapo e vërtetoi dhe gruaja e presidentit të Amerikës Jill Biden e cila e ka kombinuar në mënyrë perfekten scrunchien teksa bënte Pazar ditën e Shën Valentinit!

Nuk është një lidhëse flokësh e thjeshtë pasi ajo dhe një kapje të thjeshtë e  bën të duket me stil!

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor