Floket 27 Janar 2021

Modeli i flokëve që ka pushtuar VIPAT, ndryshimi i vogël që bën diferencën në dimër

Floket

Modelet e flokëve ndryshojnë çdo vit, ashtu si edhe trendet e ngjyrave. Duke qënë një vit pandemik ai që kaloi dhe ky që sapo ka hyrë, këto risi nuk kanë marrë vëmendjen e duhur pasi dhe njerëzit janë të fokusuar në probleme më të mëdha.
 
Ka një ndryshim të vogël që e kanë bërë shumë personazhe të njohur në flokët e tyre, prerja e ballukeve.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Armina Mevlani (@armina_mevlani)


  
Armina Mevlani ka zgjedhur modelin “Curtain banës”, i cili të lejon dhe të mbulosh një pjesë të fytyrës por edhe nëse dëshiron ti kapësh flokët mund t’i largosh ato nga pjesa e syve. Ky model është i viteve 80 dhe është “përqafuar” gjithashtu nga personazhe të njohur në botë.

 
 
Zhaklin Lekatari: Gazetarja dhe aktivistja nuk bën shpesh ndryshime në flokët e saj por këtë herë ka zgjedhur këtë ndryshimin e vogël që jemi duke folur, prerjen e ballukeve. Ndryshe nga Armina, Zhaklina ka preferuar një model klasik!
 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by z h a k l i n (@zhaklinlekatari)

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by z h a k l i n (@zhaklinlekatari)

 

Jonida Vokshi: është gjithashtu një nga personazhet e njohura që ka bërë ndryshimin në fillim të 2021, duke prere balluket të cilat e bëjnë të duket shumë e vogël dhe bukur!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jonida Vokshi (@jonidavokshiofficial)

E meqenëse ky trend është përhapur shumë së fundmi dhe Nevina Shtylla është duke e menduar,, të paktën kështu duket nga postimi i saj i fundit!

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor