Tendencat e fundit te modes 11 Dhjetor 2020

Pantallonat elegante të këtij sezoni, një as nën mëngë për një stil ‘top’ këto festa

Tendencat e fundit te modes

Elegante, formale, por edhe klasike: pantallonat janë veshja esenciale në rastin e një dress code të kuruar (si ai i zyrës psh), por edhe për ceremoni dhe raste më speciale.

Pantallonat me bel të lartë, si ato me prerje sartoriale, p.sh i japin menjëherë një dozë elegance look-ut tonë. Përveç materialit, prerja dhe dizajni janë fondamentale për të përcaktuar trendin e sezonit.

Më poshtë kemi përzgjedhur modelet më elegante dhe të lakmuara për këtë dimër.

 

 

 

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor