Guide per shendetin 17 Nëntor 2020

Për ata që po kalojnë Covid-19 ose që duan të forcojnë imunitetin; Regjimi ushqimor nga “Luga e Argjendtë”

Guide per shendetin

Nëse dhe ju jeni infektuar por me simptoma të lehta dhe po e kaloni virusin në shtëpi, ose doni që forconi imunitetin tuaj që dhe nëse infektoheni ta kaloni mirë, Dhurata Thanasi “Luga e Argjendtë” ka  dhënë disa këshilla, lëngje dhe sallatë që mund të bëni në shtëpi.

 

 

 

 

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor