Tendencat e fundit te modes 12 Nëntor 2020

Nga Meryl Streep tek Uma Thurman;4 mënyra për të kombinuar pardesynë në vjeshtë

Tendencat e fundit te modes

Kur mungon inspirimi për të kombinuar një pardesy, bëni mirë të hidhni shikimin tuaj nga ikonat e kinemasë. Në të gjithë filmat do të shikoni dikë që ka veshur sikur edhe për pak sekonda një pardesy bezhë, atë klasiken. Nga Meryl dhe deri tek Audrey këtu janë 6 mënyra për të kompletuar veshjen tuiaj:

Si në vitet 70: Meryl Streep: Në një nga filmat e saj kur ka qënë më e rë aktorja është shfaqur në një skenë me një pardesy të kombinuar me cizme të gjata lëkure.

Audrey Hepburn në filmin “ Breakfast at Tiffany”: Kur flasim për Audreyn nuk ka se sit ë mungojë klasi dhe stili francez dhe për këtë arsye ajo e ka kombinuar me një shallë.

Uma Thruman në filmin “ Pulp Fiction”: e ka kombinuar me një xhaketë poshtë dhe një këmishë. Këtë gjë mund ta bëni kur moti fillon freskohet pak më shumë.

Jane Birkin në filmin “ Comment reussir”: Modelja dhe aktorja franceze e ka kombinuar me geta, këpucë të kuqe me take dhe patjetër nëj berete!

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor