Tendencat e fundit te modes 9 Tetor 2020

Kombinimi i dimrit 2021; Fustanin e gjatë dhe këto model çizmesh do i shihni kudo

Tendencat e fundit te modes

Për ata që dëshirojnë të guxojnë dhe t'i përkushtohen plotësisht trendeve të modës në dimër, kombinimi që duhet të zgjidhni janë çizmet me fustanet e gjatë. Jo çdo lloj çizmesh por këto më poshtë!

Emri i tyre është  Chelsea boots dhe kanë një gjatësi mesatare.

Fustanet që mund t’i kombinoni janë të ndryshëm, qoftë me lule dhe copa të lehta vjeshtore, pranverore deri tek fustanet  e leshta. Getat më pas janë opsionale, pasi me gjatësinë ë e çizmeve nuk janë të domosdoshme.

Hidhini një sy kombinimeve të mëposhtme:

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor