Floket 7 Tetor 2020

Flokë të ngjeshur dhe pa volum? Këto modele janë perfekte për ju

Floket

Kur keni flokë të imët dhe të rrallë lufta që ato të qëndrojnë me volum është e madhe! Mund të keni provuar shampo apo serum të shumta po asnjëra nuk është një zgjidhje afatgjatë.

Ndoshta ajo që nuk keni menduar është se duhet të pranoni dhe të përshtateni me llojin e flokëve që keni. Modelet të ndryshme janë ato që do t’ju largojnë këtë problem një herë dhe përgjithmonë!

Flokët e kapura pas: Ky model nuk do të dalë kurrë nga moda, thjesht lëshoni disa fije përpara fytyrës për ta kornizuar ato njësoj si aktorja Keira Knightly.

Modeli bob: Kjo gjatësi deri tek mjekra thekson nofullën dhe mollëzat po ashtu tregon flokë të dendur.  

Aksesorët e flokëve: Ndihmojnë shumë për të krijuar iluzionin e flokëve të fryrë dhe me volum njësoj si në fotografinë më poshtë!

Modeli minimalit: Njësoj si aktorja Camila Mendes, flokët e gjata dhe të lëshuara në shpatulla janë gjithashtu një zgjidhje për flokët pa shumë volum.

Disa modele të tjera janë:

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor