Marredhenia ne çift 20 Shtator 2020

Ky është ushqimi që duhet të hani pasi kryeni marrëdhënie intime, sondazhet flasin vetë

Marredhenia ne çift

Pica mund të mos jetë një nga ushqimet e provuara shkencërisht për të rritur dëshirën tuaj seksuale, por është një nga më të preferuarat midis atyre që kanë kryer tashme marrëdhënie intime, thotë një sondazh i fundit i “Yelp”. Kur faqja në internet pyeti 2,000 njerëz që ishin në lidhje me aktivitetet e tyre të preferuara pas seksit, shumica preferuan të hanin pica. Tacos ishte opsioni I dytë më I votuar.

Qoftë në një lidhje të gjatë ose thjesht për një natë të gjithë pëlqejnë  pica, akullore, makarona dhe tacos.

Në këtë sondazh doli dhe një gjë qesharake e cila është se vetëm  1 në 3 pjesëmarrës do të ndanin ushqimin e tyre pas seksit me partnerin. Të tjerët do e konsumonin të gjithin për vete!

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor