Kujdesi per fytyren 14 Shtator 2020

I thjeshtë dhe pa shumë produkte, ikona e bukurisë tregon hapat e kujdesit për fytyrën

Kujdesi per fytyren

Aktorja e njohur Gëyneth Paltrow ka treguar në rrjetet e saj sociale se kujdesi ndaj fytyrës nuk është gjithmonë i bazuar në një shumëllojshmëri produktesh por në atë që trupi jonë ka nga Brenda.

Ajo që vihet re në rutinën e saj është se ka shumë vitamina dhe vetëm 2 përbërës për fytyrën: skrabi dhe vaji.

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor