Aksesore 9 Shtator 2020

Të gjithë aksesorët e flokëve që do të jenë IN në vjeshtën e 2020-s

Aksesore

Kjo vjeshtë që erdhi bashkë me shtatorin, është ndryshe nga të tjerat për shkak të situatës që po kalojmë të gjithë lidhur me pandeminë. Nëse më parë nuk harronim çelësat dhe celularin kur dilnim nga shtëpia tani nuk duhet të harrojmë as maskën! Por me gjithë tualetin maskën, flokët janë ato që na bezdisin duke na rënë në fytyrë gjithë kohës sidomos me këto temperatura!

Kështu që këto më poshtë, të cilët janë aksesorët më IN për këtë vit do t’ju nevojiten me patjetër!

 

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor