Bukuria 2 Shtator 2020

Aroma perfekte e kësaj vjeshte!

Bukuria

Nëse me ardhjen e stinës së vjeshtës po kërkon aromën perfekte, lejoji vetes të jesh nje COCO MADEMOISELLE e vërtet.

Kjo aromë do t’u bëj të ndiheni sensuale më shumë se kurrë.

Ky parfum, është një version intim i larë në dritë të butë, shprehja përfundimtare e nuhatjes së COCO MADEMOISELLE.

Një dridhje agrumesh, një dridhje sensuale...

Që nga viti 2001, rezultati elegant dhe i patrembur i COCO MADEMOISELLE është joshëse si kurrë më parë me çdo interpretim të ri, i cili i qëndron besnik temës origjinale.

Sot, COCO MADEMOISELLE vjen me një variant krejt të ri duke shfaqur një përsosmëri të sofistikuar për të veshur aromën tuaj.

Sugjerimi ynë shkon për “L’EAU PRIVÉE, një version i lehtë dhe delikat i COCO MADEMOISELLE, i cilësuar si guximi i një aromë nate ...

Për të përshtatur këtë variant, Olivier Polge imagjinoi aromat orientale si një akuarel.

Ai zbuti pyjet për të lartësuar freskinë e gazuar të portokallit, butësia e luleve e ndërthurur me të jasemines dhe petaleve te trëndafilit, me myshkun e bardhë, i dha relaxin që ofron sot COCO MADEMOISELLE L’EAU PRIVÉE.

Këtë parfum do ta gjeni me shishen (100ml, 50ml) e cila  është e veshur me tepër elegancë në një vello të tejdukshme. Ajo jep një prezantim të aromës së ngrohtë brenda, ndërsa ruan një aureolë te misterit.

Sensualiteti dhe butësia e lëkurës tuaj, do të dukej edhe me perfekte nën aromën mbresëlënëse të këtij parfumi.

Variantet në të cilat mund ta gjeni janë:

· COCO MADEMOISELLE Eau de Toilette

· COCO MADEMOISELLE Eau de Parfum

· COCO MADEMOISELLE Eau de Parfum Intense

· COCO MADEMOISELLE Parfum

· COCO MADEMOISELLE L’EAU PRIVÉE

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor