Aksesore 16 Gusht 2020

Aksesorët më “IN” të momentin, bizhuteritë që duhet të keni

Aksesore

 

 

Me ardhjen e stinës së re ndryshon gjithçka, duke nisur nga veshja e duke përfunduar tek bizhuteritë.

Për vajzat dhe gratë e dashuruara me aksesorët ne po ju sjellim bizhutë më në modë për këtë stinë. Do shihni që mbizotëron floriri dhe ngjyra e tij, ndërkohë që gurët marrin vëmendje këtë stinë. Qoftë të bardhë, qoftë me ngjyra ata janë krijuar të tërheqin vëmendjen. Përshtatini gardërobës tuaj këto aksesorë për të qenë “IN”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor