Keshilla mode 16 Korrik 2020

Seksi, të rehatshme dhe të bukura; Rrobat e banjës për trupa me forma

Keshilla mode

Ndërsa temperaturat rriten këtë verë, e vetmja gjë që shumica prej nesh dëshiron të bëjë është të jetojë në plazh! Por dhe nëse nuk jetojmë aty shkojmë sa më shumë të mundemi, të paktën çdo fundjavë.

Trupave elegantë i shkojnë rrobat e banjës të të gjitha modeleve me flutura pa flutura me dizenjo të ndryshme etj. Por trupat me forma dhe pak më të mbushur duhet të kenë më kujdes! Nuk është problem thjesht duhet të dini çfarë ju shkon dhe ju bën të ndiheni mirë:

Bel i gjatë dhe reçipeta të plota:

Rroba banje trup, janë gjithnjë një zgjedhje e mire por mos harroni duhet ti vishni pasi të jeni nxirë!

Të poshtme të thjeshta por të sipërmet gjithmonë të plota pasi gjoksi duhet të duket bukur!

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor