Tendencat e fundit te modes 12 Qershor 2020

Lamtumirë çanta të vogla; Këto janë modelet e reja për 2020-n

Tendencat e fundit te modes

Në një sezon ku çantat  zbritën në pasarelë me një mori formash, ngjyrash dhe stilesh, nuk ka pasur kurrë më shumë se kaq mundësi në dispozicion të konsumatorit. Bukuria e një çantë të shkëlqyeshme është se nuk duhet të mendoni dy herë për të; thjesht kapeni atë dhe kombinojeni. Këtë vit nuk ka më çanta të vogla jo funksionale por vetëm modele të reja:

Çantat rreth: Një siluetë rrethore është forma e re e re për këtë vit.

Zinxhirët: i pamë dhe në modën e re të këpucëve dhe tani vijnë dhe tek çantat në mënyra të ndryshme.

Çantat pa formë: Nuk kanë nevojë për shumë kombinimë pasi shkojnë me gjithçka

Vitet 70: do t’i shihni kudo  pasi ato janë kaq të gjithanshme dhe të bollshme.

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor