Aktualitet 22 Maj 2020

Keni bërë apo jo plane, Rama për fundjavën merr këtë vendim

Aktualitet

“Kjo fundjavë do të vijojë njësoj si e shkuara, ta kaloni sa më qetë”, ka njoftuar kryeministri Rama në Facebook.

Që do të thotë:

Të shtunën dhe të dielën pensionistët lejohen të dalin deri në orën 10:00. Të tjerët në shtëpi brenda kësaj fashe orare.

Prindërit me fëmijët deri në 14 vjeç do të lejohen të dalin lirisht nga ora 11:00 deri në orën 17:30, pra në momentin që pensionistët të jenë rikthyer në shtëpi.

Të shtunën do të qëndrojnë hapur vetëm ushqimoret dhe farmacitë deri në orën 17:30. Përjashtim bëjnë të gjithë ata që kanë autorizimin për të lëvizur me mjetet e tyre dhe për punë. Ndërkohë të dielën do të jetë e mbyllur çdo gjë.

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor