Tendencat e fundit te modes 4 Maj 2020

Këto janë këpucët më të përdorura në ditët e izolimit; I vetmi trend që i rezistoi Koronavirusit

Tendencat e fundit te modes

Nëse  shohim nëpër instagram duket mjaf qartë se të gjithë ekanë mendjen tek pushimet e kaluara apo tek pazaret sepse janë justifikimi perfekt për të bërë një xhiro sado të shkurtër! Por ka dhe diçka tjetër të përbashkët midis të gjithë njerëzve, këpucët që ato veshin!

Duket sikur në karantinë apo izolim, ne të gjithë kemi lënë pas dore të gjitha zgjedhjet e tjera të këpucëve - përveç pantoflave  dhe atleteve!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kids start virtual school today! This is wild ?????

A post shared by TyLynn Nguyen??? (@tylynnnguyen) on

Gjëja më interesante është se këto këpucë, konkretisht stilet e Neë Balance 990 v5s dhe stilet 991s në gri, kanë udhëhequr trendin sidomos në vendet jashtë shqipërisë si Amerikë, Londër, Itali etj.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Staying cozy in @jbrandjeans #inmyjbrand ??

A post shared by Stephanie Arant (@shhtephs) on

Pra dhe pse moda kaloi komplet në plan të dytë gjatë periudhës së izolimit më Covid-19 duket se vetëm një trend arriti t’I rezistonte kohës: Atletet. Ndoshta prej komoditetit që ato kanë dhe lehtësisë në kombinim.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@wconcept Laps to the kitchen ???‍???

A post shared by Amy Julliette Lefévre (@lefevrediary) on

 

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor