Tendencat e fundit te modes 15 Janar 2020

Princesha Charlotte frymëzon markat e Evropiane për sfilatat e 2020; Gucci “imiton” fustanin e më të voglës së familjes mbretërore

Tendencat e fundit te modes

Alessandro Michele  dhe koleksioni i tij i fundit për veshjet e meshkujve ishte një aventurë tërheqëse e printimeve me lule të dendura, qëndisje pastel dhe pantallona fustanesh të veshura pa dallime (por shumë dalluese) pasi kishte modele në të gjithë spektrin gjinor.

Në sfilatat e GUCCit dhuna nuk ka vend dhe gjinia nuk ka kufij. Kjo do të thotë që maskiliteti toksik nuk ka fuqi ... Por ndërsa kjo markë nxjerr një anë të seksualitetit shumë të vërtetë, është gjithashtu e mjegullt dhe fëminore, siç kanalizohet në bashkëpunime të panumërta të Disney-t (copa të ngushtë Donald Duck, Mickey)  

Por referenca e kësaj sfilite ka qënë pikërisht: Princesha Charlotte. Disa fustane me lule të vogla dhe me modele me prerje në bel janë frymëzuar pikërisht nga veshjet klasike të princeshës më të vogël në familjen mbretërore të Anglisë.

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor