Aksesore 8 Tetor 2019

Trendet e kësaj vjeshte nuk kanë kuptim pa aksesorët e flokëve

Aksesore

Muaji i modës ka përfunduar dhe na ka lënë ‘trashëgim’ tendencat më të mira të veshjeve dhe aksesorëve për pranverën e ardhshme dhe verën 2020.

Por ndërsa pamë stilin e të ardhmes në pasarela, stili i rrugës ose ‘streetstyle’ na dha një vizion të qartë të trendeve të momentit, duke konfirmuar aksesorët e flokëve si  elemente thelbësore të vjeshtës 2019.

Rrathë sateni apo kadifeje, kafrica-bizhu, etj…jeni gati të ‘aksezorizoheni’? Shihni fotot më poshtë:

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor