Ujori 8 Janar 2019

Vjetor 2022

Ujori

Energjitë tuaja duhet t’i përdorni më mirë gjatë vitit 2022. Nuk lejohen shpërdorimet e kota, si të kohës ashtu edhe të aftësive tuaja. Mos u ktheni pas në të shkuarën me histori që tanimë u keni vënë kapakun. Shikoni drejt së ardhmes: gjërat më të bukura janë përpara jush, jo pas. Saturni në shenjën tuaj ju nxit të reflektoni më shumë. Hapuni më shumë me miqtë tuaj. Mos kini frikë të kërkoni ndihmë apo të kërkoni falje, sidomos nëse bëhet fjalë për persona që i keni pranë zemrës. Të gjitha raportet tuaja kanë më shumë vlerë nëse tregoheni pak më të ndjeshëm. Luftoni për gjërat që besoni. Të qenit të pakënaqur është pjesë e natyrës suaj. Sigurisht, që gjithçka mund të bëhet më mirë se kaq, por ndonjëherë duhet të ndaloni dhe të vlerësoni gjithçka që është bërë. Përgëzoni veten dhe të tjerët për punën e kryer. I kërkoni me zë të lartë gjërat që doni, të bindur se i meritoni, por nëse merreni me dy-tri punë njëkohësisht, pakënaqësia është e sigurt. Merrini gjërat më shtruar. Nëse keni një çështje ligjore, vera do të jetë periudha e duhur për ta zgjidhur. Viti 2022 do të jetë viti i konkretizimit, një fjalë që ju nuk e doni shumë, madje keni frikë të konkretizoni ëndrrat tuaja. Raporti me paratë çalon gjithmonë. Nëse keni në plan një udhëtim, adrenalinën jua dhuron më shumë pritja e udhëtimit sesa vetë udhëtimi.

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor