Ujori 8 Janar 2019

Javor 31 tetor-6 nëntor

Ujori

Pritet që kjo të jetë një javë fitimprurëse për të lindurit në shenjën e Ujorit. Tashmë që në ditët e para të kësaj periudhe të re do të keni mundësinë të korrni frytet e sakrificave tuaja, duke marrë gjithnjë e më shumë konsiderata dhe falënderime për atë që keni bërë në javët e fundit. Më mirë të mos festoni vetëm, por preferoni t’i ndani fitoret me të dashurit.

 

 

 

 

 

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor