Bricjapi 8 Janar 2019

Javor 19-25 KORRIK

Bricjapi

Bricjapi do të mbajë vendin e pestë. Me kalimin e Hënës dhe të Venusit në shenjën e tyre, ndikimi i keq i planetëve do të marrë fund. Do të jeni të favorizuar më së shumti në sferën e ndjenjave dhe do t’ju kthehet sërish buzëqeshja në fytyrë. Duke filluar që nga dita e enjte dhe gjithë fundjavën në vazhdim pasioni do të mbizotërojë në shenjën tuaj.

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor