Akrepi 8 Janar 2019

Javor 1-7 MARS

Akrepi

Të dashur Akrepa, moti po ngrohet dhe po kështu edhe jeta juaj sentimentale. Muaj të nxehtë ju presin. Java do të jetë kryesisht e fokusuar te partneri. Ditë të qeta në punë dhe në rutinën tuaj nuk do ndryshojë gjë. Pa rënë në sy, do të zgjidhni dy-tri probleme që ju kanë bezdisur.

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor