Dashi / 8 Janar 2019, 13:29

Mujor MARS

Mujor MARS

Ky muaj do të jetë i suksesshëm dhe ju do të futeni plotësisht në lojë, sidomos nëse keni pasur probleme më parë. Në këtë moment, ato çka kanë më shumë rëndësi për ju janë ambicia dhe vullneti. Marsi dhuron një harmoni të shkëlqyer planetare. Venusi do të qëndrojë në shenjën tuaj deri në datën 16, por edhe Jupiteri do ta shoqërojë. Pas datës 20 do t’u bashkohet edhe Dielli dhe me gjithë këta planetë do ta keni të vështirë të hidhni hapa të gabuar. Rezultatet do të vijnë në varësi të përgatitjes dhe moshës. Të favorizuar janë edhe punonjësit e lirë, që gjatë kësaj periudhe mund të përqendrohen tek idetë novatore që kanë. Këshilla e vetme në aspektin profesional është të mos i dilni kundër dikujt, pasi do të rrezikoni të thoni diçka të gabuar. Deri në fund të marsit do të gjeni zgjidhjet e shumëkërkuara. 

Të gjitha historitë e lindura në mars do të jenë të rëndësishme. Kush ka pasur probleme me partnerët muajin e shkuar, tani do të ulen përballë për të gjetur zgjidhje. Disa nga ju kanë “isha” këmbëngulës, të cilët mund t’ju hapin edhe probleme ligjore. Viti 2023 do të përcaktojë qartë shumë gjëra. Nëse tregoheni të matur, do ta keni të lehtë t’i zgjidhni problemet si jo më mirë. Çiftet e konsoliduara do të vendosin të hedhin hapin e martesës ose të bashkëjetesës. Pranvera do të jetë interesante për beqarët. 

Gjatë marsit s’do t’ju ndalë dot askush, edhe nëse keni pasur probleme fizike, gjithçka do ta kaloni më së miri. Periudhën pas datës 16 do ta menaxhoni më mirë. Kërkoni gjithnjë këshillat e mjekut, nëse do të kryeni ndonjë terapi. Jupiteri po ju ndihmon që të keni mirëqenien e duhur.

Horoskop