Virgjëresha 8 Janar 2019

Vjetor 2022

Virgjëresha

Këtë vit duhet t’i kushtoni më shumë rëndësi jetës suaj sentimentale. Sigurisht, që keni plot detyra dhe përgjegjësi përpara, por bëhet fjalë për fusha ku ju ndiheni shumë komod. Ndërsa nga ana tjetër, ndiheni gjithnjë konfuzë në lidhje me ndjenjat. Përqafojeni këtë lëmsh në kokën tuaj dhe besojini më shumë zemrës. Jupiteri dhe Neptuni do t’ju nxitin të krijoni vetë çaste romantike, ndërkohë që Plutoni ju ndihmon të gjeni atë çka është vërtet e rëndësishme për ju. Jini ambiciozë, synoni lart. Emocioni ju karakterizon më shumë është ndjeshmëria. Zakonisht, jeni shumë të zotë të studioni njerëzit dhe sjelljet e tyre, por këtë e bëni me qëllimin për t’i korrigjuar apo për t’i përmirësuar. Këtë herë provoni ta vini veten në vend të tyre dhe ta shikoni botën me sy tjetër. Në këtë mënyrë do të tregoheni më mirëkuptues, edhe pse s’jeni 100% vetja. Të lindurit e kësaj shenje u besojnë shumë yjeve. Mos u rrëmbeni shpeshherë nga entuziazmi pasi do të zhgënjeheni. Përdoreni gjithë perfeksionin tuaj dhe atë realizmin tuaj cinik për të marrë vendimet e duhura.

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor