Virgjëresha 8 Janar 2019

Javor 30 janar - 5 shkurt

Virgjëresha

Tregoni kujdes të madh në punë në ditët në vijim. Jini të përpiktë dhe të vëmendshëm, gati për të shmangur pengesat e bezdisshme dhe për të zgjidhur shpejt çdo problem që ju del përpara. Përpjekjet tuaja do të shpërblehen. Vetmia në dashuri alternohet me efikasitetin në punë. Kërkoni siguri dhe dashuri të reja, por mos u dëshpëroni: Venusi do t'ju çojë në rrugën e duhur.

 

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor