Luani 8 Janar 2019

Mujor GUSHT

Luani

Ju jeni ylli i zodiakut dhe një nga shenjat më të famshme të të gjitha kohërave. Të gjithë duan të dinë se si po e festoni rikthimin tuaj diellor, ndaj le të jetë horoskopi juaj gusht 2022, udhërrëfyesi juaj drejt suksesit këtë muaj. Edhe pse ju presin sfida të mëdha përpara, mos harroni se çdo e keqe e ka në të mirë pas. Teksa Marsi i pasionuar bashkon forcat me Uranin novator më 1 gusht, ju do të kaloni sprova të mëdha në karrierë dhe në imazhin publik. Kjo do t'ju frymëzojë të bëni një ndryshim drastik duke siguruar të ardhmen e biznesit tuaj. Shpesh ndieni nevojën për të marrë një vendim impulsiv, por sigurohuni që të jeni të kënaqur me pasojat. Kur Venusi - planeti i dashurisë dhe luksit - të hyjë në Luan më 11 gusht, do t'ju mbushë me besim, dashuri dhe romancë, kështu që përqafojini të gjitha këto. Mos e zbehni shkëlqimin tuaj vetëm për t'i bërë armiqtë xhelozë të ndihen të qetë. Shkëlqe me gjithë shkëlqimin tënd, Luan! Kur hëna e plotë e datës 11 gusht të ndodhë në Ujor, do t'ju detyrojë të kuptoni se çfarë funksionon dhe çfarë nuk funksionon në marrëdhëniet tuaja. Ju nuk mund ta detyroni dikë të jetë njeriu që ju duhet ju, as të tjerët nuk mund të presin që ju të bëni si duan ata vetëm që gjërat të ecin para. Teksa kjo hënë e plotë bashkon forcat me Saturnin - planetin e përgjegjësisë - ju pajtoheni me faktin se dashuria nuk është gjithmonë e mjaftueshme. Në mënyrë që një marrëdhënie të funksionojë, të dy partnerët duhet të gjejnë të mesmen e artë. Për fat të mirë, kur Afërdita të formojë një aleancë me Jupiterin në Dash më 18 gusht, do t'ju frymëzojë të fitoni përvoja të reja dhe të ndiqni instinktet tuaja më aventureske! Kjo është një kohë e bukur për të shkuar në pushime, për të mësuar rreth temave të reja dhe për t'u prezantuar me njerëz të rinj. Zgjeroni horizontet tuaja, sepse ju është hapur oreksi për gjithçka që jeta ka për të ofruar.

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor