Luani 8 Janar 2019

Javor 11-17 KORRIK

Luani

Në planin sentimental situata paraqitet e qëndrueshme. Horoskopi javor do t’u buzëqeshë çifteve dhe zemrave të vetmuara. Një takim premtues do të jetë i mundur, por do të ndodhë në çastin më të papritur. Shëtitni jashtë pasdite vonë ose në mbrëmje, por jo deri në agim. Nëse jeni me pushime, është mirë që ta shkëputni spinën, por edhe të respektoni ritmin tuaj biologjik. Do të jeni të hapur ndaj gjërave të reja. Ata që janë në marrëdhënie pune do të përballen me problemet dhe stresin e ditës. Merrini gjërat ngadalë dhe shijojeni jetën.

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor