Gaforrja 8 Janar 2019

Vjetor 2022

Gaforrja

Takimet që do të realizoni gjatë muajve të parë të vitit do t’i hapin udhë shumë takimeve të tjera. Zgjidhni të rrethoheni nga njerëz pozitivë dhe inkurajues. Mos lejoni që një shoqëri e keqe t’ju zbrazë nga energjitë dhe entuziazmi juaj. Jini më selektivë. Periudha maj-tetor do të ofrojë mundësi shumë të mira profesionale. Dashuria do të kërkojë disa sakrifica, por do të dhurojë kënaqësi të mëdha, sidomos gjatë pjesës së dytë të vitit. Nuk e keni asnjëherë të lehtë t’u hapeni të tjerëve. Natyra juaj hatërmbetur i ngjan shumë edhe kafshës simbol të shenjës suaj. Dëgjoni këshillën tonë: këtë vit lumturia do të vijë nëse tregoheni pak më të ndjeshëm dhe të dini të kërkoni falje. Rrini me njerëzit e duhur, lejojini t’ju shohin se si jeni në të vërtetë, me të mirat dhe të këqijat tuaja. Keni për ta parë sa shumë do t’ju duan. Edhe nëse do të gjendeni për një çast jashtë zonën suaj të rehatisë, një detaj i vogël apo një ndodhi e parëndësishme do t’ju ndihmojë që të rifilloni të jetoni. Yjet parashikojnë se të lindurit në shenjën e Gaforres do të jenë më fatlumët e vitit 2022, ndaj nuk duhet të ankoheni aspak. Duhet të përvishni mëngët, pasi të gjithë planetët janë të gatshëm t’ju ndihmojnë. Mos harroni se ju jeni shenjë e ujit: nëse e ëndërroni diçka, e arrini.

 

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor