Gaforrja 8 Janar 2019

Javor 13-19 QERSHOR

Gaforrja

Siç e dini dhe ju, nuk mund të mbulohet dielli me shoshë. Qiellin tuaj këtë javë do ta shqetësojë Marsi në prapavijë në shenjën e Dashit. Ndikimi i tij negativ po ju bën të humbisni durimin. Mos u dorëzoni, sepse vetëm kështu do t’ia dilni mbanë. Kujdesuni që gjërat të shkojnë mirë dhe bëni durim edhe për disa javë, kur Dielli do ta mbrojë shenjën tuaj. Ndërkohë bëni çmos që të qetësoheni.

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor