Binjakët 8 Janar 2019

Vjetor 2022

Binjakët

Këtë vit duhet t’i merrni gjërat shumë seriozisht, pasi s’mund të humbni më kohë. Dëshira juaj për të lënë gjurmë është shumë e madhe, pasi ndieni nevojën të jeni krenarë për veten. Më në fund, Saturni ju ndihmon për t’i çuar punët deri në fund, pa u shpërqendruar dhe pa u penduar për asnjë veprim që do të bëni. Gjatë pjesës së dytë të vitit, Jupiteri do t’ju dhurojë një sërë mundësish fatlume, sidomos nëse bëhet fjalë për takime të reja dhe domethënëse. Partnerët ju kërkojnë të dilni nga rutina dhe nga kufijtë. Ata ju presin më larg, përtej horizonteve tuaja. Kujdesin maksimal kushtojani gjërave që ju pëlqejnë juve më shumë. Nëse bëni një analizë, jeni pikërisht ju që i bëni më shumë komplimente vetes sesa kritika. Keni një besim të jashtëzakonshëm në aftësitë tuaja. Edhe kur gaboni, nuk e gjykoni veten shumë ashpër. Jeni miku/mikesha më e mirë e vetes! Dini gjithmonë t’ia dilni mbarë duke mos hequr dorë nga stili juaj. Ju sugjerojmë që gjatë 2022-shit të ndaloni për pak dhe të reflektoni nëse bazat ku mbështeteni për gjithçka janë të vërteta apo fryt i fantazisë suaj dhe dëshirës për të rrezikuar. Familjarët ju mbështesin shumë, por kujdes kur flisni pasi marrin gjithçka fjalë për fjalë dhe të vërtetë.

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor