Dashi 8 Janar 2019

Javor 26 shtator-2 tetor

Dashi

Ngjarjet e fundit do t’ju ​​mbajnë në gatishmëri. Do të ndiheni të shqetësuar për të ardhmen tuaj dhe të familjes suaj. Por në vend që të shikoni të ardhmen me ankth, përpiquni të përqendroheni në të tashmen. Merrni masa konkrete. Në punë do të jepni më të mirën, veçanërisht nëse i druheni ndryshimeve apo pushimit nga puna. Shtoni kualifikimet tuaja dhe mos harroni t'u kushtoni kohë njerëzve që ju interesojnë. Në aspektin e dashurisë duket se nuk keni më atë pasionin e dikurshëm me partnerin, por jepini kohë vetes dhe lërini gjërat të rrjedhin natyrshëm.

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor