Truket e Sarës 9 Maj 2018

Gabimet që duhet të shmangin vajzat me sy blu kur grimohen/ ja truket që do t'ju nxjerrin në pah ngjyrën

Truket e Sarës

makeper

Sytë blu janë shprehës dhe hipnotizues, por grimi i gabuar mund të fashisë bukurinë e tyre. Sa tërheqës, aq edhe të “vështirë” janë kur bëhet fjalë për trukimin e tyre. Për të shmangur të gjitha gabimet e për të mësuar më shumë rreth makeup-it për sytë në ngjyrë të hapur Sara ka ftuar në studion saj Mikaelën, sykaltrën moderatoren e sportit në Tring !

mikaleka

sararfs

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor