Truket e Sarës 5 Maj 2018

Të kujdesesh për fytyrën në ditët e nxehta të verës/ Nga Sara Karaj

Truket e Sarës

summer skin mskw1s

Në këtë puntatë Sara do të na tregojë të gjitha truket për një lëkurë të pastër, të hidratuar dhe pa asnjë defekt *e kur themi këtë të fundit nënkuptojmë të gjitha shenjat, njollat që na krijohen nga rrezet e diellit këto ditë të nxehta. Të gjitha produktet Sara i ka zgjedhur në dyqanin L'Occitane ! Ndiqni videon për të mësuar më shumë rreth tyre dhe rutinën që duhet të ndiqni gjatë ditëve të verës.

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor