Specialistët Living / 10 Prill 2018, 12:07

Sara u mëson vajzave me syze të gjitha truket për një grim perfekt/ VIDEO

etetwer

Termi vlogere bukurie nuk është më i panjohur për ju! Sara Karaj ka qenë ndër të parat beauty vloggere në vendin tonë e cila përmes videove të ngarkuara në kanalin e saj në youtube u vinte në ndihmë të gjitha vajzave me truke të thjeshta makeup-i e këshilla praktike ! Videot e saj shiheshin nga qindra vajza, por tani Sarën e shohim në ekran, në një studio të vërtetë, ku bashkë me personazhe të tjerë na përcjell sugjerimet ideale për një makeup perfekt. Sara di si të sjellë trendet më të fundit të makeup –it , por dhe si të realizojë një grim që i shkon përshtat formës së syve, ngjyrës së lëkurës etj. Nëse mbani syze optike, keni klikuar artikullin e duhur ! Në videon e mëposhtme Sara së bashku me Katerinën e TRING STARS do t’ju mësojnë truket e grimit për vajzat me syze

Horoskop